Tofarco: Απέκτησε φιλέτο για 9.2εκ.

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Tofarco: Απέκτησε φιλέτο για 9.2εκ.

Ένα από τα πιο προνομιακά ακίνητα, σε μια από τις εμπορικότερες Λεωφόρους της Λευκωσίας απέκτησε πρόσφατα η Tofarco στα πλαίσια της αναπτυξιακής της πολιτικής.
Το ακίνητο, με εμβαδού περίπου 2.400τ.μ., βρίσκεται μπροστά αλλά και περικυκλώνει το κτίριο του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου και ένα από τα σημαντικά του πλεονεκτήματα είναι πως το κτίριο που θα ανεγερθεί μπορεί να έχει μεγάλη πρόσοψη επί της Λεωφόρου Γρίβα Διγενή και της Λεωφόρου Βύρωνος.
Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές με βάσει πληροφορίες κυμαίνεται στα 9.2εκ. ευρώ. Αν και ακόμα είναι αρκετά νωρίς, οι πρώτες σκέψεις της εταιρείας για ανάπτυξη του ακινήτου αφορούν τη δημιουργία εμπορικού κτιρίου ενώ δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο μικρού boutique ξενοδοχείου αν προχωρήσουν κάποια αναπτυξιακά έργα στην περιοχή.
Εκ μέρους της εταιρείας υπάρχει αισιοδοξία ότι θα υπάρξει έντονο ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο ακίνητο και το έργο που θα αναπτυχθεί σε αυτό λόγω περιοχής, αφού θα βρίσκεται στο κέντρο των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της πόλης. 

sigmalive.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου