15η έκθεση «Δόμηση και Διακόσμηση», 21-24 Οκτωβρίου στο Helexpo Palace.

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

15η έκθεση «Δόμηση και Διακόσμηση», 21-24 Οκτωβρίου στο Helexpo Palace.



Η 15η έκθεση «Δόμηση & Διακόσμηση» διοργανώνεται φέτος από τις 21 έως τις 24 Οκτωβρίου στο Helexpo Palace στη Λ. Κηφισίας 39, αντιδρώντας δυναμικά στις δύσκολες συνθήκες της εποχής μας, αποτελώντας μια σημαντική ευκαιρία για όλους όσους απορρίπτουν την αδράνεια, στοχεύοντας τόσο σε άμεσα όσο και σε μακροπρόθεσμα οφέλη. Η 15η έκθεση «Δόμηση & Διακόσμηση» με μια πληθώρα προτάσεων, δομικών υλικών και νέων προϊόντων, με άρτια οργάνωση και έντονο το εμπορικό στοιχείο, είναι:

Μια μοναδική ευκαιρία να επικοινωνήσετε άμεσα με όσους ενδιαφέρονται να χτίσουν ή να ανακαινίσουν, να δώσετε προτεραιότητα στην ανάπτυξη 
της εταιρείας σας αλλά και ολόκληρου του κλάδου, σε μια έκθεση διοργανωμένη με ευρωπαϊκά πρότυπα, με υψηλό δείκτη αποτελεσματικότητας για κάθε συμμετοχή.

Σε μια έκθεση που βρίσκεται κοντά στους εκθέτες της θεωρώντας πως η συνεργασία και η αλληλοβοήθεια είναι η μόνη διέξοδος για το ξεπέρασμα της οικονομικής κρίσης, μ’ ένα διευρυμένο και στοχευμένο διαφημιστικό μήνυμα στα ΜΜΕ.
Η περσινή, 14η «Δόμηση & Διακόσμηση», παρ’ όλες τις αντιξοότητες που ήδη αντιμετώπιζε οκλάδος των δομικών και διακοσμητικών υλικών, κατάφερε –σύμφωνα με δηλώσεις όλων των εκθετών της– να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, δίνοντας την ευκαιρία στις συμμετέχουσες εταιρείες να συνάψουν συμφωνίες ή να ανανεώσουν τις συνεργασίες τους με καλύτερους, πιο συμφέροντες όρους. Σύμφωνα με δηλώσεις των ίδιων, η περσινή έκθεση ήταν η πιο πετυχημένη στο είδος της, κάτι που δημιουργεί τη βεβαιότητα πως η φετινή διοργάνωσή της θα είναι ακόμη πιο εντυπωσιακή. Η διοργανώτρια εταιρεία Expoint –έχοντας επίγνωση των συνθηκών που όλοι αντιμετωπίζουμε– σχεδίασε φέτος ένα ειδικό χώρο για μικρά περίπτερα με πιο συμφέροντες όρους συμμετοχής.
Στη 15η Δόμηση & Διακόσμηση δεν συμμετέχετε απλά… κερδίζετε διπλά!
 oiko.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου