Νέα καταστήματα στο Athens Heart

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Νέα καταστήματα στο Athens Heart


Νέα καταστήματα και επαναλειτουργία του κλειστού παγοδρομίου της Αθήνας για το εμπορικό κέντρο Athens Heart, στο πλαίσιο των κινήσεων που πραγματοποιεί η διοίκηση της Pasal Development προκειμένου να ενισχύσει την επισκεψιμότητα και τους τζίρους των καταστημάτων του mall.
Στις νέες αφίξεις περιλαμβάνεται το "Shopping house", το γνωστό πολυκατάστημα των νοτίων προαστίων, που περιλαμβάνει επώνυμα brands, όπως: TIMBERLAND, BSB, MAYORAL, MEXX, DESIGUAL, TOMMY HILFIGER, NAVY GREEN REPLAY, GUESS, MISS SIXTY, ENERGIE κ.α.. 

Στην οικογένεια του athensheart προστίθεται και το "Loft Home Gallery", από το χώρο των λευκών ειδών, ενώ για την ενίσχυση του ''οικογενειακού προφίλ'' του εμπορικού κέντρου, το "Volta Fun Park", η γνωστή αλυσίδα family park ανανεώνεται και επεκτείνεται, προσφέροντας ακόμα περισσότερες επιλογές διασκέδασης με νέες δραστηριότητες και ανανεωμένο χώρο παιδικών party και εκδηλώσεων. 

Επίσης, για τους νεαρούς επισκέπτες, ηλικίας από 12 ετών και άνω, ανοίγει τις πόρτες του το νέο "Woot by volta", ενώ ανανεωμένο είναι πλέον και το "Easy espresso bar". Επιπλέον, το παγοδρόμιο, 800 τετραγωνικών μέτρων, επιστρέφει μέχρι και τον Απρίλιο.

ered.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου