Αισιοδοξεί ο Βωβός για το mall

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Αισιοδοξεί ο Βωβός για το mall


Ακόμη και μέσα στο καλοκαίρι, στο τέλος Ιουλίου με αρχές Αυγούστου, μπορεί να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία με την έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος, που θα ξεμπλοκάρει ουσιαστικά τις εργασίες για το εμπορικό κέντρο της Μπάμπης Βωβός Διεθνής Τεχνική στο Βοτανικό. 
Την εκτίμηση αυτή εξέφρασε η διοίκηση του ομίλου κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης, επισημαίνοντας μάλιστα ότι πραγματοποιούνται προσπάθειες προκειμένου να ξεκινήσει παράλληλα και η διαδικασία για την εξασφάλιση των νέων οικοδομικών αδειών.
Ο κ. Μπάμπης Βωβός επεσήμανε επιπλέον ότι ο νέος υπουργός του ΥΠΕΚΑ κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, σε αντίθεση με την κ. Τ. Μπιρμπίλη, γνωρίζει καλύτερα το επιχειρείν, ενώ θετική είναι πλέον η στάση και του δήμου Αθηναίων: Μάλιστα, ήδη υπήρξε συνάντηση με τον κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, στον οποίο ο κ. Βωβός υπέβαλε και σχετικό υπόμνημα με τις θέσεις της εταιρείας, ενώ το περασμένο Σάββατο συναντήθηκε και με το δήμαρχο Αθηναίων κ. Γ. Καμίνη, ο οποίος συμφώνησε στο έργο και θα υποβάλει τις προτάσεις του εντόςτ ων επομένων εβδομάδων. 
Στο θέμα της χρηματοοικονομικής κατάστασης της εταιρείας, ο κ. Βωβός επεσήμανε ότι οι τράπεζες δείχνουν κατανόηση κι ότι βρίσκονται σε εξέλιξη οι συζητήσεις για την αναδιάρθρωση συνολικά του δανεισμού και για ένα «συνολικό πακέτο αντιμετώπισης». 
Στις αποφάσεις της συνέλευσης, το θέμα της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου- το οποίο ούτως ή άλλως η διοίκηση έχει υπό επανεξέταση αφού συναρτάται με την πορεία των διαπραγματεύσεων με τις τράπεζες- δεν κατέστη δυνατό να συζητηθεί λόγω έλλειψης απαρτίας. Επίσης, λόγω ζημιών, η εταιρεία δε θα διανείμει μέρισμα για τη χρήση του 2010.

Πηγή: ered

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου