Επένδυση 30 εκατ. στο Βραχάτι Κορινθίας

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Επένδυση 30 εκατ. στο Βραχάτι Κορινθίας

Μια σημαντική οικιστική επένδυση ύψους 30 εκατ. ευρώ, πραγματοποιεί για τα μέλη του, το Military Club.
Στο πλαίσιο του προγράμματός του, το Military Club Village υλοποιεί στο Βραχάτι Κορινθίας 95 μόλις χιλιόμετρα από την Αθήνα και 100 μέτρα από παραλία,177 μονοκατοικίες των 133 τετραγωνικών μέτρων σε οικόπεδο περίπου 200 τ.μ. η κάθε μια, με ιδιωτικό δρόμο.
Η καινοτομία που προσφέρει το Military Club είναι ότι στον οικισμό γίνεται εκτεταμένη χρήση φωτοβολταϊκών συστημάτων και κάθε ιδιοκτήτης αποκτά σταθερό ετήσιο εισόδημα με το οποίο αποπληρώνει τη δόση του δανείου που λαμβάνει.
Σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή του Military Club, Ζήση Μιχαλόπουλο, κάθε σπίτι θα κοστίζει για τους στρατιωτικούς 124 χιλιάδες ευρώ, ενώ ήδη έχουν ήδη κλειστεί όλες οι κατοικίες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το Military Club έχεις περισσότερα από 62.000 μέλη, απόστρατους και εν ενεργεία στελέχη όλων των Σωμάτων των Ενόπλων Δυνάμεων.
Το Military Club τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να κλείσει συμφωνίες με καταστήματα, τράπεζες, ασφαλιστικές εταιρείες, ιδιωτικά νοσοκομεία κ.λπ. για την παροχή φθηνών προϊόντων και υπηρεσιών στα μέλη του.
Σημαντική είναι όμως και η παρουσία του Military Club στον τομέα του real estate, αποκλειστικά για τα μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς έχουν ήδη κατασκευαστεί πολυτελείς κατοικίες σε Κηφισιά και Λάρισα.
 
Πηγή: euro2day

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου