Προγραμματισμός Θεματικού Πάρκου για την ιστορία του Πειραιά

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Προγραμματισμός Θεματικού Πάρκου για την ιστορία του Πειραιά

Εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΛΠ, η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, για συμμετοχή στο διαγωνισμό που αφορά τη μελέτη, κατασκευή, ανάπτυξη, λειτουργία και εκμετάλλευση Θεματικού Πάρκου για 30 έτη, στις δύο πολυόροφες αποθήκες του οργανισμού, στην Ηετώνια Ακτή. 
Το φυσικό αντικείμενο του έργου είναι η δημιουργία θεματικών πάρκων για την ιστορία του Πειραιά, της ναυτιλίας, χώροι τεχνών και καινοτομιών, καθώς και αναψυχής και πολιτισμού.
Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις. Στην πρώτη θα γίνει υποβολή μη δεσμευτικών προσφορών, ενώ στη δεύτερη μετά την αξιολόγηση των φακέλων, οι υποψήφιοι θα προσκληθούν να υποβάλουν δεσμευτικές προσφορές (τεχνικές και οικονομικές συμπεριλαμβανομένης δέσμευσης χρηματοδότησης των έργων). 
Με τη Σύμβαση Παραχώρησης που θα συναφθεί μεταξύ του Ο.Λ.Π. Α.Ε. και του αναδόχου για την υλοποίηση του σχεδίου ανάπτυξης, ο τελευταίος θα πρέπει να συστήσει Ανώνυμη Εταιρία Ειδικού Σκοπού (ΑΕΑΣ) που θα αναλάβει τη διαχείριση των πολυώροφων αποθηκών καθώς και την ανάπτυξη και λειτουργίας τους, με αντάλλαγμα που θα καταβάλλεται στον Ο.Λ.Π. Α.Ε.

Οι διαγωνιζόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης στο σύνολο των στοιχείων που διαθέτει ο Ο.Λ.Π. Α.Ε. σχετικά με τα ακίνητα, μέσω διαδικασίας γραφείου δεδομένων.

express.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου