Νέο κατάστημα του Φουρλή στην Ρουμανία

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Νέο κατάστημα του Φουρλή στην Ρουμανία

Φώς ...εκτός Ελλάδας ψάχνει ο όμιλος Φουρλή, ο οποίος ήδη από την περασμένη Παρασκευή άνοιξε το πρώτο κατάστημα New Look στη Ρουμανία, ενισχύοντας την παρουσία του και στο χώρο της ένδυσης. Το πρώτο κατάστημα της βρετανικής αλυσίδας Νew Look, την οποία αντιπροσωπεύει για τις αγοράς της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας ο ελληνικός όμιλος άνοιξε στο εμπορικό Afi Palace στο Κοτροτσένι.

Η New Look εκπροσωπείται στη Ρουμανία από την εταιρία Genco Trade srl, 100% θυγατρική της Fourlis A.E. Συμμετοχών, η οποία, εκτός της παραπάνω δραστηριότητας, αναπτύσσει στη Ρουμανία και το δίκτυο καταστημάτων Intersport.

Το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος New Look στην τοπική αγορά θα ακολουθήσουν σύντομα τρία νέα καταστήματα στο Βουκουρέστι, στο Κλουζ και στην Κωστάντζα. Στα επόμενα 5 - 8 χρόνια η Genco σχεδιάζει την ανάπτυξη 20 καταστημάτων New Look στη Ρουμανία, ενώ 5 προβλέπονται για την αγορά της Βουλγαρίας.

Η New Look θεωρείται από τα επιτυχημένα σήματα στο χώρο της νεανικής οικονομικής ένδυσης και μάλιστα σύμφωνα με την εταιρεία, η φίρμα είναι εξαιρετικά δημοφιλής μεταξύ των νέων γυναικών, καθώς πωλείται ένα ζευγάρι παπούτσια ανά δύο δευτερόλεπτα, ενώ έχει τις υψηλότερες πωλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο σε τζιν, φορέματα και παπούτσια.

Ο όμιλος ετοιμάζεται να ενισχύσει το δίκτυό του και στην Τουρκία για την Intersport, η οποία λειτουργεί σήμερα 15 σημεία πώλησης με στόχο να αυξηθούν στα 50. Εκτός του κλάδου της ένδυσης, στο ''μέτωπο'' των ΙΚΕΑ το επόμενο ''στοίχημα'' του ομίλου παίζεται στη Βουλγαρία όπου ανοίγει το πρώτο ΙΚΕΑ στις αρχές του φθινοπώρου.

ered.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου