Εκκλησιαστικά ακίνητα στο διαδίκτυο

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Εκκλησιαστικά ακίνητα στο διαδίκτυο


Πληροφορίες μέσω διαδικτύου για τα διαθέσιμα προς ενοικίαση ακίνητα της Εκκλησιαστικής Κεντρικής Υπηρεσίας Οικονομικών (ΕΚΥΟ) δίνει πλέον η Εκκλησία της Ελλάδος σε μια προσπάθεια της να προσελκύσει ενδιαφερόμενους και να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στην «Αγορά Ακινήτων». 
Έτσι από σήμερα οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης, μέσω της ιστοσελίδας της ΕΚΥΟ, σε πληροφορίες που αφορούν τα αμίσθωτα εκκλησιαστικά ακίνητα όπως διεύθυνση, τετραγωνικά, τιμή δημοπρασίας και τιμή εκμισθώσεως, γενικές παρατηρήσεις όπως αν διαθέτει χώρο στάθμευσης κ.α. 
Τα ακίνητα, που χωρίζονται σε επαγγελματικά και κατοικίες, βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας, στον Πειραιά, στην Βουλιαγμένη (όπου έχουν και τα υψηλότερα μισθώματα) αλλά και στην Θεσσαλονίκη. 
«Η Εκκλησιαστική Κεντρική Υπηρεσία Οικονομικών - Ε.Κ.Υ.Ο. (Ν.Π.Δ.Δ.) ως Υπηρεσία της Εκκλησίας της Ελλάδος διοικεί, διαχειρίζεται και αξιοποιεί άπασαν την περιελθούσαν εις την διοίκησιν και διαχείρισιν της Εκκλησίας της Ελλάδος ρευστοποιητέαν μοναστηριακήν, κινητήν και ακίνητον περιουσίαν, άπασαν και πέραν ταύτης κινητήν και ακίνητον περιουσίαν του πρ. Ο.Δ.Ε.Π. ως και άπαντα τα κινητά και ακίνητα περιουσιακά στοιχεία που περιήλθον εις το Εκκλησιαστικόν Νομικόν Πρόσωπον της Εκκλησίας της Ελλάδος από της καταστάσεως Αυτής, ως διαδόχου του πρ. Ο.Δ.Ε.Π. εν έτει 1988 και εντεύθεν ή θα περιέλθουν εις Αυτήν καθ΄ οιονδήποτε τρόπον εις το μέλλον», αναφέρεται στην ιστοσελίδα της ΕΚΥΟ. 

skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου