Σκυροδέτηση με συνήθεις συνθήκες περιβάλλοντος

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Σκυροδέτηση με συνήθεις συνθήκες περιβάλλοντος

ο παρόν τεύχος αποτελεί προϊόν εργασίας της Επιτροπής Τεχνολογίας Σκυροδέματος του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδας.
Βασικός άξονας των ενεργειών του Σ.Π.Μ.Ε. ήταν και είναι η συνεχιζόμενη εκπαίδευση και δια βίου μάθηση των Πολιτικών Μηχανικών. Στο πλαίσιο αυτό συγκροτήθηκε η Επιτροπή Τεχνολογίας Σκυροδέματος του Σ.Π.Μ.Ε. η οποία εργάστηκε χωρίς αμοιβή με κύριο σκοπό τη σύνταξη επιστημονικών εργασιών, όπως η παρούσα Τεχνική Οδηγία και τα μέλη της οποίας θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά για το έργο τους.
Η έκδοση αυτή αποτελεί το τρίτο τεύχος μιας σειράς εκδόσεων που έχουν προγραμματιστεί και αφορούν σε θέματα τεχνολογίας σκυροδέματος. Στόχος είναι η συλλογή και παράθεση πληροφοριών με αναφορές σε κείμενα εφαρμογής και συστάσεις οι οποίες ισχύουν τόσο στην χώρα μας όσο και σε άλλες προηγμένες τεχνολογικά χώρες του εξωτερικού. Οποιεσδήποτε παρατηρήσεις και επιστημονικές τοποθετήσεις επί του κειμένου είναι ευπρόσδεκτες και θα ληφθούν υπόψη σε μελλοντική έκδοση.
Το παρόν κείμενο σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί κανονιστικό κείμενο με υποχρεωτική εφαρμογή και δεν υποκαθιστά κανονισμούς οι οποίοι βρίσκονται σε ισχύ ή θα ισχύσουν στο μέλλον.
Κατεβάστε την Τεχνική Οδηγία Νο3 πατώντας εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου