Υποθαλάσσια Ζεύξη Σαλαμίνας

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Υποθαλάσσια Ζεύξη Σαλαμίνας

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18 Απριλίου 2012, στο Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών & Δικτύων υπό την προεδρία του Υπουργού κ. Μαυρουδή Βορίδη ευρεία σύσκεψη για το έργο της Υποθαλάσσιας Ζεύξης της νήσου Σαλαμίνας.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν :
Οι Βουλευτές της Β’ Περιφέρειας Πειραιώς κ.κ. Γιάννης Διαμαντίδης, Δημήτρης Λιντζέρης, Αναστάσιος Νεράντζης, Γρηγόρης Νιώτης και Γιάννης Τραγάκης.
Εκπρόσωποι του Δήμου Σαλαμίνας με επικεφαλής τον Δήμαρχο κ. Ιωάννη Τσαβαρή.
Εκπρόσωποι του Δήμου Περάματος με επικεφαλής τον Δήμαρχο κ. Παντελή Ζουμπούλη.
Στελέχη του Υπουργείου.
Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης αντηλλάγησαν απόψεις για το υπόψη Έργο αλλά και τα προβλήματα των υποδομών της Σαλαμίνας και του Περάματος.
Αποφασίστηκε η συγκρότηση Επιτροπής, προκειμένου να διεξαχθεί οργανωμένος διάλογος και να εκφραστούν οι απόψεις των τοπικών κοινωνιών. Στην Επιτροπή αυτή θα συμμετέχουν στελέχη του Υπουργείου ΥΠΟ.ΜΕ.ΔΙ., εκπρόσωποι των Δήμων Σαλαμίνας και Περάματος καθώς και οι Βουλευτές της Β’ Περιφέρειας Πειραιά. 
Το πόρισμα της Επιτροπής θα τεθεί υπόψη της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου που θα προκύψει μετά τις εκλογές, προκειμένου να ληφθεί υπόψη στην περαιτέρω διαδικασία και στον προγραμματισμό της αναβάθμισης των υποδομών της περιοχής.
Από τον Υπουργό ΥΠΟ.ΜΕ.ΔΙ. δηλώθηκε ότι δεν θα υπάρξουν περαιτέρω ενέργειες που θα αφορούν στο έργο μέχρι την εκλογή νέας πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου