Το Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων στα τουριστικά ακίνητα

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Το Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων στα τουριστικά ακίνητα


Όπως εξηγείται αρμοδίως, η εγκατάσταση δίνει και το στίγμα, καθώς η ακίνητη περιουσία της ΕΤΑ θα είναι από τις πρώτες που θα αξιοποιήσει το Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων.
Picture 0 for Το Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων στα τουριστικά ακίνηταΤο Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων συστήθηκε, η διοίκηση του βρέθηκε και «ορκίστηκε», ήρθε η ώρα να πιάσει δουλειά, αλλά δεν είχε... γραφεία. Τελικώς, λύθηκε κι αυτό το πρόβλημα, που μόνο λεπτομέρεια δεν συνιστούσε. Κι έτσι, εδώ και λίγα 24ωρα, ο κ. Κουκιάδης, ο κ. Μητρόπουλος και οι συνεργάτες τους, εγκαταστάθηκαν στο κτήριο της Τουριστικά Ακίνητα. Συμβολική ή όχι η επιλογή, δεν έχει σημασία. Άλλωστε, όπως εξηγείται αρμοδίως, δίνει και το στίγμα, καθώς η ακίνητη περιουσία της ΕΤΑ θα είναι από τις πρώτες που θα αξιοποιήσει το Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων.
Οπότε, πήγε κατευθείαν στην ...πηγή. Γεγονός αποτελεί ότι στην αποτελεσματικότητα και κυρίως στην ταχύτητα του εν λόγω νέου οργανισμού, έχουν επενδυθεί πολλά για την έξοδο της χώρας από την κρίση. Κι αυτό γιατί, μέχρι το 2014, υπολογίζεται ότι θα πρέπει να έχουν βρεθεί από τη συγκεκριμένη δίοδο περί τα 30 δισ. ευρώ. Το ποσό αυτό έχει συνυπολογισθεί, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις στο συνολικό πακέτο της λύσης για το δημοσιονομικό πρόβλημα της Ελλάδας, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από τις Βρυξέλλες. Και το γεγονός, από μόνο του, βαραίνει έτι περαιτέρω τις πλάτες της διοίκησης του Ταμείου, το οποίο έχει να φέρει σε πέρας μια πολύ δύσκολη αποστολή.
voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου