Τραπεζική "ανάσα" αναζητά ο Βωβός

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Τραπεζική "ανάσα" αναζητά ο Βωβός

Σε συζητήσεις για πρόσθετη γραμμή χρηματοδότησης από τις τράπεζες ή οποία θα δώσει ανάσα στον όμιλο και θα καλύψει υποχρεώσεις προς τους εργαζομένους αλλά και για ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα βρίσκεται η διοίκηση της Μπάμπης Βωβός Διεθνής Τεχνική. Τα συνολικά κεφάλαια που έχει λαμβάνειν η εταιρεία εφόσον δοθούν οι απαραίτητες εγκρίσεις από τις τράπεζες ανέρχονται σε €13 εκατ.

Σε ότι αφορά το έργο του Βοτανικού ακόμη ο Δήμος Αθηναίων δεν έχει γνωστοποιήσει επισήμως τις προθέσεις του ωστόσο σύμφωνα με τον πρόεδρο του ομίλου, Μπάμπη Βωβό έως το τέλος της επόμενης εβδομάδας πιθανότατα οι εμπλεκόμενοι φορείς θα έχουν ξεκαθαρίσει τις θέσεις τους. Σημειωτέων ότι ο ερασιτέχνης έχει ήδη τοποθετηθεί ενώ αναμένεται η τοποθέτηση από πλευράς της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το αν προτίθεται να χρηματοδοτήσει την κατασκευή του γηπέδου ή αν θα προτιμήσει τη μίσθωση.

Στην Γενική Συνέλευση του Ομίλου σήμερα, εξουσιοδοτήθηκε το ΔΣ προκειμένου να αποφασίσει εντός του επόμενου 12μήνου την διενέργεια αύξησης μετοχικού κεφαλαίου ύψους €6,7 εκατ. με την έκδοση 22.620.000 νέων μετοχών σε αναλογία 2 νέες προς 3 παλαιές μετοχές και με τιμή διάθεσης που θα οριστεί από το ΔΣ.

Επίσης η εταιρεία βρίσκεται πολύ κοντά στη συμφωνία για την πώληση του τουριστικού συγκροτήματος της στον Πόρο με τιμή κοντά στα €40 εκατ. και τις πληροφορίες να φέρουν ως ενδιαφερόμενο Τουρκικό όμιλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου