Ο ΟΕΚ κληρώνει 106 κατοικίες

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Ο ΟΕΚ κληρώνει 106 κατοικίες

Αθήνα 
Κληρώσεις και παραδόσεις κατοικιών που κατασκευάζει ο Οργανισμός Εργατικής Κατοικίας (ΟΕΚ) θα πραγματοποιηθούν στους Νομούς Σάμου, Κιλκίς, Σερρών και Καβάλας την Πέμπτη 26 Μαΐου, την Παρασκευή 27 Μαΐου και το Σάββατο 28 Μαΐου παρουσία του υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Β. Κεγκέρογλουκαι της προέδρου του ΟΕΚ κυρίας Γεωργίας Κωτίδου.

Συγκεκριμένα:


– Στο Καρλόβασι Σάμου την Πέμπτη 26 Μαΐου θα γίνει η παράδοση των κατοικιών στους δικαιούχους του νέου οικισμού εργατικών κατοικιών. Η παράδοση θα γίνει στον χώρο του οικισμού στις 17.30. 
Ο οικισμός με την επωνυμία «Καρλόβασι Ι» αποτελείται από 20 κατοικίες δύο και τριών υπνοδωματίων επιφανείας από 86,30 τ.μ. έως 106,74 τ.μ. Τα κτίρια είναι διώροφες οικοδομές με στέγη, υπόγεια αποθήκη για κάθε διαμέρισμα και από μία θέση στάθμευσης.

– Την Παρασκευή 27 Μαΐου στη Γουμένισα Κιλκίς θα γίνει η παράδοση των κατοικιών στους δικαιούχους του νέου οικισμού εργατικών κατοικιών. Η παράδοση θα γίνει στον χώρο του οικισμού στις 14.00. 
Ο οικισμός φέρει την επωνυμία «Γουμένισα I», αποτελείται από 34 κατοικίες εμβαδού από 80,73 τ.μ. έως 127,90 τ.μ., με δύο και τρία υπνοδωμάτια. Τα κτίρια των κατοικιών είναι διώροφα, με μια υπόγεια αποθήκη για κάθε διαμέρισμα και μία θέση στάθμευσης.

– Επίσης την Παρασκευή 27 Μαΐου στη Νιγρίτα Σερρών θα γίνει η κλήρωση των 28 κατοικιών του οικισμού «Νιγρίτα Ι». Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στις 18.30. 
Ο οικισμός «Νιγρίτα I» περιλαμβάνει διώροφα κτίρια και αποτελείται από 28 κατοικίες με δύο ή τρία υπνοδωμάτια, εμβαδού από 90 τ.μ. έως 118 τ.μ., θέσεις στάθμευσης στον περιβάλλοντα χώρο και παιδική χαρά.

– Το Σάββατο 27 Μαΐου στην Ελευθερούπολη Καβάλας θα γίνει η κλήρωση 24 κατοικιών. H κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο Δημοκρατίας στο Δημαρχείο της πόλης στις 10.30 π.μ. 
Ο οικισμός φέρει την επωνυμία «Ελευθερούπολη ΙΙΙ», αποτελείται από τριώροφα κτίρια, με κατοικίες εμβαδού από 80 τ.μ. έως 97 τ.μ., με δύο ή τρία υπνοδωμάτια, υπόγεια αποθήκη, θέσεις στάθμευσης στον περιβάλλοντα χώρο και παιδική χαρά.
Ο Οργανισμός Εργατικής Κατοικίας, ως κύριος φορέας άσκησης στεγαστικής πολιτικής, παρά τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που αντιμετωπίζει, ως αποτέλεσμα των αλλαγών που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια στους όρους και προϋποθέσεις χορήγησης δανείων και επιδοτήσεων, συνεχίζει το έργο υλοποιώντας το όνειρο των δικαιούχων του και εκπληρώνοντας τον σκοπό του.


Πηγή:www.tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου